Digital post för dig som leverantör

Du som leverantör av en digital brevlåda kan ansöka om att bli ansluten till iden myndighetsgemensamma infrastrukturen Mina meddelanden. När du ansluter dig blir det möjligt för dina användare att ta emot digital post från myndigheter, kommuner och regioner som skickar sin post via Mina meddelanden.

Det är vi på Digg som är ansvariga för Mina meddelanden. Läs mer om tjänsten och hur du gör för att ansluta dig.

Anslut som brevlådeoperatör

  1. Läs tjänstespecifikationen.
  2. Säkerställ att din lösning uppfyller de villkor och säkerhetskrav som gäller för att ansluta till Mina meddelanden som är infrastrukturen för digital post.
    Allmänna villkor för Mina meddelanden
  3. Kontakta oss på Digg för att ansluta och teckna avtal.
  4. Involvera och förbered kommunikationsavdelning, kundtjänst och relevanta delar av verksamheten inför anslutning.

Driftinformation

Driftinformation om digital post publiceras i ett nyhetsflöde här på digg.se. Du kan prenumerera på nyheter i flödet via RSS.

Driftinformation för digital post

Dokument och länkar

Allmänna villkor

En systemförnyad version av Förmedlingsadressregistret (FaR 2.0) är i drift

Notera rättning från 2023-10-11 avseende de förändrade endpointadresserna i version 6.6 av API-specifikationen. Vissa av endpointadresserna på sidan 9 och 10 hade fått http:// som protokoll i stället för https//. Detta är korrigerat i version 6.7

Den nya implementationen av FaR finns på en ny endpointadress. Under en övergångsperiod kommer både den gamla och nya implementationen av FaR att finnas tillgänglig. Ni som redan är anslutna aktörer rekommenderas att uppdatera era miljöer så att de går mot den nya endpointadressen så snart som möjligt. Notera att det endast är endpointadressen till FaR som är förändrad. FaR fungerar för övrigt precis som tidigare. Läs mer under kapitel 3 i Tekniska tjänstekontraktet version 6.7.

Tekniska tjänstekontrakt – API (pdf, 1 MB) Pdf, 1018.6 kB.

Hjälpte denna information dig?

Ditt svar hjälper oss att förbättra sidan

Senast uppdaterad: