Jobba med oss

Digg är en liten myndighet med ett stort uppdrag. Här kan du läsa om hur vi arbetar, vilka som arbetar här och söka bland våra lediga jobb. Du kan också hitta information om vad vi erbjuder dig som student.

Vår arbetsplats och våra arbetssätt

Idag är vi drygt 110 personer med en bredd inom ett antal yrkesområden. Här finns verksamhetsutvecklare, specialister, jurister, strateger, kommunikatörer och handläggare med flera. Vill du också jobba med oss? Vi ska växa och bli fler! Ta en titt på våra lediga jobb för att se om du hittar något som passar dig.

Digitalisering av offentlig förvaltning är kärnan i vårt uppdrag. Det vill vi spegla i våra arbetssätt och arbetsformer. Därför är det en självklarhet för oss att arbeta digitalt - digitalt först. Vi är samtidigt en ung myndighet och bygger våra arbetsformer och processer löpande. Det kräver ett tätt samarbete och vi bedömer att i den mån vi kan, behöver vi bygga upp vår verksamhet i Sundsvall där vårt kontor är placerat. Vi har även arbetsplatser i Stockholm och har vissa medarbetare placerade i andra delar av landet.

Vi tycker att det är viktigt att din arbetsdag anpassas efter dina behov. Vi har därför ett aktivitetsbaserat kontor där du har möjlighet att arbeta där det passar dig, oavsett om du känner för att arbeta i det mer livliga vardagsrummet eller slå dig ned i det tysta kontorslandskapet. Självklart kan du också arbeta hemifrån emellanåt om verksamheten tillåter det.

Moderna villkor

Alla medarbetare på Digg tar del av generösa förmåner. Många av dessa är kopplade till de förmåner som erbjuds till alla anställda inom staten, vissa är unika för Digg:

  • Alla medarbetare erbjuds förtroendearbetstid.
  • Mer semester med åldern, som lägst 28 dagar.
  • Tjänstepension.
  • Generöst friskvårdsbidrag och friskvårdstimme.
  • Föräldralön om ca. 10 % av din lön när du är föräldraledig.
  • Möjlighet att arbeta deltid under småbarnsåren.
  • Arbetsrelaterad företagshälsovård.
  • Viss ersättning för läkarvård, sjukgymnastik och läkemedel.
  • Med mera.

Läs mer om förmåner och villkor inom staten (arbetsgivarverket.se) Länk till annan webbplats.

Värdegrund

Alla som jobbar statligt omfattas av den gemensamma värdegrunden för statsanställda. Den är en grundläggande utgångspunkt för din yrkesroll och bygger på demokratiska principer. Demokrati är den överordnade principen och medborgarna är därmed dina yttersta uppdragsgivare. Övriga principer är legalitet, objektivitet, fri åsiktsbildning, respekt för lika värde, frihet och värdighet samt effektivitet och service. Dessa gäller självklart oss på Digg och ligger till grund för vår verksamhet.

Läs mer om den statliga värdegrunden (förvaltningskultur.se) Länk till annan webbplats.

Student

Pluggar du en eftergymnasial utbildning och ska göra praktik eller skriva examensarbete? Då är du välkommen till oss. På vår sida för lediga jobb annonserar vi för praktik eller examensarbete inför varje termin. Utifrån ditt intresse och dina kunskaper ser vi över möjligheten att ta emot dig.

Hjälpte denna information dig?

Ditt svar hjälper oss att förbättra sidan

Senast uppdaterad: