Karolin, SDG-specialist

Karolin Kühn lockades till Digg då hon ville jobba med frågor gällande Single digital gateway (SDG). Hon bor i Karlstad och jobbar nästan helt på distans. Karolin trivs med flexibiliteten inom Digg.

Vad är din roll inom Digg och vilka är dina arbetsuppgifter?

– Jag jobbar som Single digital gateway-specialist (SDG-specialist). Jag jobbar med olika frågor inom SDG men mycket i mitt arbete handlar om att agera stöd gällande hur förordningen ser ut. I mitt jobb är det viktigt att informera och hjälpa olika aktörer att göra rätt. För att få ut information har jag ofta webbinarium och möten med olika myndigheter, lärosäten och kommuner. Jag skriver också en del texter till vår webbplats.

Vad är det bästa med att jobba på Digg?

– Att det är så flexibelt. Jag bor i Karlstad och för mig är det perfekt att Digg ställt om och anställer på distans då jag kände mig väldigt lockad av Digg men inte ville flytta. Det finns också mycket att göra inom Digg och det är bra förmåner.

Finns det några särskilda egenskaper du skulle säga är extra viktiga på Digg?

– Inom Digg är det bra att vara flexibel då det är en snabb och föränderlig miljö. Inom myndigheten är det fortfarande mycket som är nytt och det kommer nya uppdrag hela tiden. Jag tror det är bra att vara medveten om det då det är en verksamhet som växer.

Hjälpte denna information dig?

Ditt svar hjälper oss att förbättra sidan

Senast uppdaterad: