Anders, kommunikatör

Anders Mossing sökte sig till Digg för uppdraget och arbetsuppgifterna. Anders jobbar på Enheten för kommunikation och säger att en av de bästa sakerna med att arbeta på Digg är att han känner att han gör något viktigt.

Anders sökte sig till Digg då han tilltalades av de kvalificerade arbetsuppgifterna som fanns inom den kommunikatörsroll han sökte. Han tyckte också att uppdraget Digg har var något som lockade.

Vad är det bästa med att jobba på Digg?

– Det är känslan att jobba med något som spelar roll i människors vardag, att känna att man gör något viktigt. Friheten i jobbet är också en stor fördel, att själv styra över sin arbetssituation och bestämma om man vill vara på kontoret eller hemma.

Särskilda egenskaper du anser viktiga inom Digg?

– Att ha en förmåga att sätta sig in i komplexa uppgifter och att kunna samarbeta är viktiga egenskaper inom Digg. Det är viktigt att vara bra på att samarbeta för att nå mål tillsammans. Det är bra att ha ett öppet och prestigelöst sinne för att på bästa möjliga sätt utföra gemensamma arbetsuppgifter.

Om du skulle rekommendera en vän att söka sig till Digg, vilka argument skulle du välja?

– Det är intressant att jobba här och känna att man genom sitt arbete gör nytta. Det är också en väldigt stor frihet på Digg då man får styra mycket över sin egen tid. Något annat jag skulle lyfta är att det är en bra stämning och människor är väldigt trevliga här.

Hjälpte denna information dig?

Ditt svar hjälper oss att förbättra sidan

Senast uppdaterad: