Prata digitalisering med Digg i Almedalen

Delar ur Diggs ledningsgrupp kommer att befinna sig på Gotland under Almedalsveckan som i år inleds tisdag 25 juni och avslutas fredag 28 juni.

Almedalen med scenen i bakgrunden. Fotograf: Malin Ericsson/Region Gotland.

Almedalen med scenen i bakgrunden. Fotograf: Malin Ericsson/Region Gotland.

De som kommer att närvara i Almedalen är generaldirektör Anna Eriksson samt avdelningscheferna Viktoria Hagelstedt, Anna Bünger och Johan Gellerstedt.

– Almedalsveckan är en viktig mötesplats för öppen dialog om aktuella samhällsfrågor. Jag ser fram emot många möten och att tillsammans med andra få diskutera digitaliseringens möjligheter och utmaningar ur olika perspektiv, säger generaldirektör Anna Eriksson.

Vi på Digg pratar gärna med dig om digitaliseringsfrågor med koppling till exempelvis förvaltningsgemensamma digitala tjänster och infrastruktur, datadelning, AI, tillgänglighet, säkerhet och beredskap.

Vill du möta oss i Almedalen?

Har du önskemål om vårt deltagande i ett evenemang under veckan? Vill du tipsa om seminarier som du tror kan vara intressanta för oss att ta del av? Eller vill du mötas upp för ett samtal eller möte? Hör av dig via mejl till kommunikation@digg.se.

Läs mer

Hjälpte denna information dig?

Ditt svar hjälper oss att förbättra sidan

Publicerad: