Civilminister Erik Slottner besökte Digg

I dag 28 november besökte den nyutnämnde civilministern Erik Slottner Diggs kontor i Sundsvall för att träffa medarbetare och skapa sig en bild av verksamheten.

Civilminister Erik Slottner talar till medarbetare på Digg

Myndigheten för digital förvaltning är en av de myndigheter som hör till civilministerns ansvarsområde. Under besöket i Sundsvall träffade han Diggs generaldirektör Anna Eriksson och minglade med personalen. Allt för att skapa sig en bild av verksamheten.

En av de frågor han lyfte i sitt tal till medarbetarna är vikten av att behålla fokus på medborgarnytta och att skapa nytta för samhället som helhet.

– Det är inte svårt att se möjligheterna med digitaliseringen och den digitala omställningen. Lyckas vi bli tillgängliga digitalt skapar det väldigt goda förutsättningar för att vi ska få ett högt förtroende för de medborgare, organisationer och företag som vi faktiskt jobbar för, säger Erik Slottner i ett tal till de anställda.

Civilministern besöker länet bland annat för att träffa Myndigheten för digital förvaltning, Statens tjänstepensionsverk och Myndighetsnätverket i Sundsvall. Han besöker också Länsstyrelsen i Härnösand.

Hjälpte denna information dig?

Ditt svar hjälper oss att förbättra sidan

Publicerad: