Vill ni synas på e-legdagarna 2024?

Nu är det dags att boka er monteryta och planera in e-legdagarna 16-17 oktober 2024 i kalendern.

Evenemanget samlar myndigheter, kommuner, regioner och privata aktörer såväl som leverantörer av e-legitimationer kring frågor om digital identitet. Programmet, som fortfarande är under uppbyggnad, kommer bland annat beröra ämnen som den Europeiska plånboken, statlig e-legitimation och de krav som kommer med den uppdaterade eIDAS-förordningen.

Förra årets e-legdagar blev en succé med många besökare och utställare, så i år arrangerar Digg e-legdagarna på Stockholmsmässan i Älvsjö för att få gott om plats för alla besökare. I anslutning till föreläsningssalarna erbjuds generösa ytor för utställare att visa upp sig för besökarna. Att e-legdagarna arrangeras på Stockholmsmässan ger bättre förutsättningar för både besökare och utställare.

Ni hittar mer information på elegdagarna.se Länk till annan webbplats. där ni både kan boka en monterplats och biljetter till evenemanget. Ni väljer själva monterns placering efter bokning genom att kontakta elegdagarna@digg.se

Priser

Monteryta

3x2 meter 20000 kronor

Biljetter till monterpersonal

1 dag 3000 kronor
2 dagar 5400 kronor

Moms tillkommer. Du kan ändra och uppdatera deltagarinformationen via en länk i bokningsbekräftelsen fram till den 10 oktober.

Boka dina biljetter här! (Trippus.se) Länk till annan webbplats.

Hjälpte denna information dig?

Ditt svar hjälper oss att förbättra sidan

Publicerad: