Till innehållet
  1. Start
  2. Om oss
  3. Nyheter
  4. Anna Eriksson vann pris som årets IT-profil

Anna Eriksson vann pris som årets IT-profil

DIGG är stolta över att vår generaldirektör, Anna Eriksson, vann pris som årets IT-profil på Sundsvall Business Awards.

Oj, något gick felAnna Eriksson, generaldirektör på DIGG

– Det känns jätteroligt och såklart mycket hedrande att få ta emot detta pris. DIGG slog upp sina portar för ett år sedan och tillsammans med mina kollegor har jag välkomnat gäster från hela världen till denna vackra stad. Vi har alla varit ambassadörer för Sundsvall och digitaliseringens möjligheter. Digitalisering är en lagsport, säger Anna Eriksson.

Juryns motivering

”Årets IT-profil ska sätta vår region på kartan så att fler vill komma hit för att arbeta, innovera och skapa tillväxt. 2019 års vinnare personifierar vår regions spetskompetens och är samtidigt ett levande exempel på att det är hit man ska flytta om man vill leda Sveriges digitala utveckling. På kort tid har årets vinnare blivit en stark ambassadör för hela Good Tech Region”.

Om årets IT-profil

Årets IT-profil är en årlig utmärkelse som delas ut av Dataföreningen i Sundsvall och Bron Innovation under Sundsvall Business Awards. Utmärkelsen syftar till att uppmärksamma en person eller organisation som bidragit till att placera Sundsvall och Good Tech Region på IT-kartan.

Publicerad
19 september 2019