Nationell infrastruktur för identitet

Onsdag 16 oktober

14.30 - 15.00

Inom ramen för myndighetssamarbetet MUR - Motståndskraft hos betalande och rättsvårdande myndigheter, mot missbruk och brott välfärdssystemen har koncept och förslag till inriktning för att stärka infrastrukturen för identitet i Sverige. Skatteverket och Försäkringskassan beskriver hur bland annat biometri kan bidra till att motverka missbruk av identiteter.

Om Azize Cuydur och Tobias Wijk

Azize Cuydur jobbar som senior verksamhetsutvecklare på Försäkringskassan med identitetsfrågor. Hon har 20 års erfarenhet inom myndighetsvärlden där hon har jobbat med tvärfunktionella frågor och brinner för att skapa verklig nytta för både samhället och individer med säkerhet i fokus. Har tillsammans med Tobias Wijk drivit det senaste initiativet inom MUR-samverkan gällande identitet.

Tobias Wijk har en roll som verksamhetsstrateg med fokus på rollen folkbokföring och identitet i ett väl fungerande välfärdssamhälle. Han har i olika roller avseende utveckling, styrning och samverkan agerat som expert inom folkbokföring och identitetshantering. Han har i det bland annat lett det myndighetsgemensamma arbetet med en sammanhållen identitetsförvaltning och som ordförande samarbetet för att motverka identitetsrelaterad kriminalitet inom Nordisk agenda. (Skatteadministrationernas samverkan)”

Boka biljett till e-legdagarna 2024

  • 2-dagarsbiljett
  • Lunch och fika ingår

Pris: 5 400 kronor ex moms

Boka dina biljetter här! (trippus.se) Länk till annan webbplats.

Hjälpte denna information dig?

Ditt svar hjälper oss att förbättra sidan

Senast uppdaterad: