Digitala förordningar i samverkan: eIDAS och SDG - utmaningar och möjligheter

Torsdag 17 oktober

11.45 - 12.10 Spår 1

Utforska hur förordningen om en gemensam digital ingång (SDG) och förordningen om elektronisk identifiering och betrodda tjänster för elektroniska transaktioner (eIDAS) samverkar och vad det betyder för dig. Karolin och Sarah, specialister på respektive förordning, belyser likheter, skillnader och påverkan på privatpersoner, myndigheter och företag. Vi dyker ner i tekniska och juridiska aspekter och visar hur dessa förordningar bidrar till en smidigare digital upplevelse i Europa. En insiktsfull och underhållande session som gör komplexa regler lättförståeliga.

Om Karolin Kühn och Sarah Amandusson

Karolin Kühn är SDG-specialist på Digg, med över 10 års erfarenhet inom myndighetsvärlden. Hon har expertis inom hållbar utveckling och digital transformation, samt erfarenhet av projektledning och strategisk utveckling. Karolin är känd för att driva förändring genom samarbete och innovation, med fokus på användarnas behov.

Sarah Amandusson är specialist inom digital identitet på Digg, med fokus på storskaliga pilotprojekt för EU Digital Identity Wallet. Hon har över 25 års erfarenhet inom sektorer som betalningar, datorspel, och vetenskap, samt roller inom systemutveckling och ledarskap. Sarah tror starkt på samarbete och kollektiv insats med användaren i centrum.

Boka biljett till e-legdagarna 2024

  • 2-dagarsbiljett
  • Lunch och fika ingår

Pris: 5 400 kronor ex moms

Boka dina biljetter här! (trippus.se) Länk till annan webbplats.

Hjälpte denna information dig?

Ditt svar hjälper oss att förbättra sidan

Senast uppdaterad: