Till innehållet

Få ditt Covidbevis i en digital brevlåda

Med ett Covidbevis från E-hälsomyndigheten kommer du enkelt att kunna visa att du är vaccinerad mot covid-19. Det är kostnadsfritt och ska underlätta resande inom EU. För att hämta ditt Covidbevis loggar du in med din e-legitimation på covidbevis.se. Då kommer beviset automatiskt till en digital brevlåda, om du har en sådan. Snabbt, enkelt och tryggt.
Oj, något gick fel

Skaffa en digital brevlåda

Har du en digital brevlåda får du post från myndigheter, kommuner, regioner och företag digitalt istället för på papper. Du loggar in med din e-legitimation och har alltid tillgång till din post, snabbt och säkert. Detta gäller även ditt kommande Covidbevis. Oavsett vilken brevlåda du väljer får du din myndighetspost dit. I några får du även post från olika företag. Skaffa den digitala brevlåda som passar dig bäst. Det finns fyra att välja mellan.

Digimail

I brevlådan Digimail får du post från myndigheter, kommuner, regioner och från privata företag.

e-Boks

I brevlådan e-Boks får du post från myndigheter, kommuner, regioner och från privata företag.

Kivra

I brevlådan Kivra får du post från myndigheter, kommuner, regioner och från privata företag.

Min myndighetspost

I brevlådan Min myndighetspost får du post från myndigheter, kommuner och regioner.

Läs mer på covidbevis.se

Ett Covidbevis är ett digitalt bevis som visar att du är vaccinerad mot covid-19. Beviset är kostnadsfritt och kommer att kunna hämtas på covidbevis.se, en e-tjänst från E-hälsomyndigheten. Det digitala beviset innehåller en QR-kod med information om ditt vaccin, när du fick det och dina personuppgifter. E-tjänsten öppnar den 1 juli. På covidbevis.se kan du läsa mer om när det kommer och hur det fungerar.

Lär dig mer om digital post

När du valt digital brevlåda och tackat ja till att ta emot myndighetspost digitalt, skickas all offentlig post dit framöver. Här kan du läsa mer om hur det fungerar, vilka myndigheter, kommuner och regioner som skickar post digitalt och hur du loggar in och hanterar alla inställningar för vem du vill ha post ifrån.

 

Informationskampanjen är ett samarbete mellan

Oj, något gick fel
Oj, något gick fel